Előfizetői tartalom

Most kell erőt mutatni a piacon - Áldozatul esnek-e a válságnak a komplex városfejlesztések?

Portfolio
Milyen formában valósulhatnak meg a komplex ingatlanfejlesztések a világválság közepén? Ilyen környezetben a nagy méret előny vagy hátrány, s hogyan lehet menedzselni a rövid távú vagy nem is olyan rövid távú problémákat? Milyen szerepet kap a Budapest Business Region az ingatlanpiacon? A Portfolio.hu Property Investment Forumon Dr. Gulyás Kovács Gergelyt, a DunaCity Budapest Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatóját kérdeztük.

A Portfolio.hu mindig is szerette a komplex városfejlesztéseket, hangsúlyos megjelenítésük a Portfolio.hu Property Investment Forum konferencián nem a véletlen műve volt. Egy új városrész építése nemes feladat, nemcsak üzleti szempontból, hanem az alkotás művészete miatt is. Az asztalnál ülő menedzsereknek fontos szerepük van abban, hogy felépülő új városrészek képesek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés