Előfizetői tartalom

CBRE: Montenegró a régió legfontosabb ingatlanpiaci célpontja

Portfolio
A CB Richard Ellis (CBRE) bejelentette, hogy új irodát nyitott a montenegrói Budvában. A nemzetközi ingatlantanácsadó cég álláspontja szerint a balkáni ország a közép-kelet-európai térség egyik leggyorsabban fejlődő piaca; kereskedelmi ingatlanpiacában rejlő potenciál pedig nagyon vonzó a CBRE nemzetközi ügyfelei számára. A Montenegrói Központi Bank 2008. októberi adatai szerint a január és szeptember között érkező külföldi tőke 40 százaléka ingatlanba áramlott.

A Nikola Cetkovic által vezetett új CB Richard Ellis iroda megnyitásával a nemzetközi ingatlan-tanácsadó tovább szélesíti közép-kelet-európai platformját az után, hogy idén felvásárolta a román Eurisko-t és irodát nyitott Ukrajnában. Andreas Ridder, a CBRE közép-kelet-európai régióért felelős elnöke a montenegrói piacra lépést így kommentálta: "A budvai iroda megnyitása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés