Előfizetői tartalom

Mi lesz itt még? - Már a Váci utca sem a régi!

Portfolio
A világ legdrágább bevásárlóutcája ismét a Fifth Avenue New Yorkban, míg a budapesti Váci utca a 30. helyre lépett vissza a bérleti díj tekintetében a rangsorban. A bérleti díjak emelkedtek, vagy stabilak maradtak a világ 44 országában vizsgált 236 bevásárlóutca 94 százalékában, közölte a Cushman & Wakefield az 23. alkalommal elkészített éves "Világ bevásárlóutcái 2008" kutatás alapján.

Hol fogy el legelőször a pénzünk?. A világ bevásárlóutcáinak népszerűségét és bérleti díjait összehasonlító globális barométer alapján idén is a new yorki a Fifth Avenue lett a világ legdrágább bevásárlóutcája, amelyben a kereskedők évente akár 1,850 USD/sq.ft. bérleti díjat fizetnek, amely amerikai dollárban számolva 23 százalékkal magasabb, mint a 2007-es bérleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés