Előfizetői tartalom

Megdöbbentő! - Akar itt még egyáltalán valaki, valamit csinálni?

Portfolio
A szokásos egy hónap helyett már nyolcadik hónapja várja a SYMA Sport- és Rendezvényközpont a zuglói önkormányzat építésügyi hatóságának engedélyét, amely alapján elindulhatna a már régóta várt 4-5000 fő befogadására is alkalmas, multifunkcionális kongresszusi központ kivitelezése. Az 5 milliárd forintos beruházás, amely állami illetve önkormányzati források bevonása nélkül 2010 májusára valósulna meg, de ha év végéig nem rendeződik a helyzet, a beruházó elhagyja Budapestet.

Mi lenne, ha lenne? A 4-5000 fő befogadására alkalmas, multifunkcionális SYMA Kongresszusi Központ a jelenlegi SYMA Sport és Rendezvényközpont mellett, azzal egybenyitva készülne el, a lebontásra váró Körcsarnok helyén. A tervek szerint a kongresszusi központ fix felső és összetolható alsó nézőtérrel készül, kiállítás esetén a lelátók területe is kiállítótérként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés