Előfizetői tartalom

Mikor lesz itt esküvő? - Egyelőre biztosan várni kell!

Portfolio
Biatorbágyon a jövő év végén nyitott volna a Just Married center, egyelőre azonban az időponttal kapcsolatban erős kétségek vannak, a bevásárló központ ugyanis még mindig nem kapta meg az építési engedélyt. Ráadásul a jelen gazdasági környezetben akár az iránta való bérlői és vásárlói igény nagysága is kérdéses lehet - írja a Napi Gazdaság.

A jövő év végén már valószínűleg nem nyit meg a Just Married bevásárlóközpont - ugyanis a létesítmény építése még nem kezdődött meg. Az épület specialitását egyébként az adja, hogy a komplexum az esküvői piacot célozza meg. A plázát építő, Griff divatház tulajdonosa szerint azonban, a csúszás oka nem az érdeklődés hiánya, hanem az engedélyezési eljárások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés