Előfizetői tartalom

Inkubátor épül a kis cégek számára

Portfolio
Megindult Magyarország egyik legnagyobb technológiai és innovációs központjának építése. A Talentis Business Park névre keresztelt létesítményt jövő ősszel adják át Herceghalmon, amely az 1,5 milliárd forintból megvalósuló első ütemben több mint 100.000 négyzetméteren kínál irodákat, továbbá K+F és gyártási egységeket. Az uniós támogatással megvalósuló innovatív elővárosi irodaparkba a fejlesztő Talentis Group és partnere, az ISC Csoport várja elsősorban a régió kkv-it és garázscégeit.

A több ütemben megvalósuló elővárosi üzleti park első fázisa 10,2 hektáron, több mint 100.000 négyzetméter szintterületen épül fel, otthont adva irodáknak, innovációs és technológiai egységeknek, kutatási-fejlesztési, valamint gyártási egységeknek. A Talentis Business Park 2009 szeptemberében nyitja meg kapuit az M1-es autópálya mellett, Herceghalom új központjában....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés