Előfizetői tartalom

ProLogis: Lemondott a vezető, és szünetelnek a fejlesztések

Portfolio
Lemondott a ProLogis elnök-vezérigazgatója, s ezzel egy időben bejelentették, hogy változásokat vezetnek be a cég működésébe is a válsághoz való minél jobb alkalmazkodás érdekében. A kezdeményezések része az osztalék csökkentése, az új fejlesztések indításának felfüggesztése, valamint az általános és adminisztratív költségek visszaszorítása.

Jeffrey H. Schwartz lemondott a ProLogis elnök-vezérigazgatói posztjáról, aki 14 évet töltött el a cégnél. Schwartz lemondása kapcsán a felügyelő bizottság Walter C. Rakowich-ot, a cég korábbi elnök-vezérigazgatóját jelölte a vezérigazgatói posztra, míg az elnöki posztot Stephen L. Feinberg, a bizottság vezetője fogja betölteni. Rakowich 2005-től a ProLogis elnöke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés