Előfizetői tartalom

Moszkva hamarosan letaszíthatja a trónról Párizst?

Portfolio
Az idén sem tudta senki elhódítani Párizs, a Champs Elysees első helyét az európai ranglistán a legmagasabb kiskereskedelmi ingatlan bérleti díjak tekintetében. De egyre erősebb az orosz nyomás, Moszkva ezúttal három ízben is szerepel az első öt között, s a továbbiakban még további növekedés várható, míg Európa más részein inkább stagnálásra lehet számítani a bérleti díjak tekintetében - írja a PropertyEU.

Továbbra is Moszkvában találkozhatunk a legmagasabb bérleti díjakkal Európában, az orosz főváros a legdrágább prémium kiskereskedelmi helyszínek közül az első öt között három helyet hódított el. A top moszkvai helyszínek között van Stoleshnikov Lane, Petrovka Street és Tverskaya. A legdrágább bérleti díjakkal továbbra is Franciaország, a párizsi Champs Elysees számít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés