Előfizetői tartalom

Ezt megint elbénáztuk - Kinek a hibája?

Portfolio
Már azt hittük végre pont került a Tüskecsarnok történetének végére, ám úgy tűnik, tévedtünk. A sztori jövő év tavasszal ismét folytatódhat, ekkor írhatják ki ugyanis legkorábban az új pályázatot a csarnok konferenciaközpontként való befejezésére. A mostani eljárást meghiusulásának oka, hogy az eljárásban az egyetlen pályázó elbizonytalanodott és elállt a szerződéstől. Ugyanakkor az Atlantis szerint ez nem igaz, hanem a szomszédos, korábban vagyonkezelő egyetemek hiúsították meg az üzletet - írja az Index.

Múlt szerdán a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) eredménytelennek nyilvánította a tíz éve befejezetlenül álló lágymányosi Tüskecsarnok hasznosítására és vagyonkezelésére kiírt pályázatot. Az eredetileg sportcsarnoknak tervezett épületet az állam konferenciaközpontként fejeztetné be egy magánbefektetővel, amiért az cserébe legfeljebb ötven évre megkapná...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés