Előfizetői tartalom

Zuhanó értékesítési adatok Franciaországban

Portfolio
A hitelválság szinte befagyasztotta Európa ingatlanpiacait, ez alól természetesen Franciaország sem lehet kivétel, ahol a kereskedelmi ingatlanpiaci tranzakciók száma 57%-kal esett, ráadásul a helyzet romlását mutatja, hogy a második és harmadik negyedévben összesen történt adásvétel alig haladja meg az első negyedéves adatokat - írja a PropertyEU.

A francia kereskedelmi ingatlanbefektetések volumene 57%-kal esett 2008-ban a 2007-es szinthez képest, s az év első kilenc hónapjában összesen 9,4 milliárd eurót tett ki a CBRE legfrissebb jelentése szerint. A zuhanás elsősorban a bérbeadási piac kihívásaival és a befektető bizalom csökkenésével magyarázható. A befektető aktivitás a harmadik negyedévben 2,2 milliárd eurós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés