Előfizetői tartalom

Téli olimpiát is veszélyeztethet a válság?

Portfolio
Nem csak London esetében merülhetnek fel problémák az olimpiához köthető fejlesztések megvalósulása kapcsán, sőt akár még nagyobb problémákkal nézhet szembe az oroszországi Szocsi, mely 2014-ben rendezi meg a téli olimpiát. Az orosz építőipar gyengeségei miatt, a fejlesztők távolmaradhatnak a projektektől - írja a The Moskow Times.

Az orosz építőipart és fejlesztőket nagy mértékben súlytják a jelenlegi befagyott finanszírozási lehetőségek, mely a regionális fejlesztési miniszter szerint hatással lehet az olimpiai előkészületekre. Egyelőre azonban még egyetlen egy befektető sem lépett vissza a projektektől, a Fekete-tenger partján elterülő városban rendezendő játékokat illetően. Elmondása szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés