Előfizetői tartalom

A Savillst sem kíméli a válság

Portfolio
A pénzügyi válság igen csak megviseli az ingatlanos cégeket, egyelőre mindenki a következő kényszerértékesítőket várja. A fejlesztők mellett a piac gyengeségei azonban a tanácsadókat sem kímélik, a visszaeső befeketői kedv által előidézett gyenge aktivitás jelentős kieséseket okozott a Savills profit kilátásaiban is - írja a PropertyEU.

A nemzetközi ingatlantanácsadó cég, a Savills pénteken bejelentette, hogy a tranzakciók óriási mértékű visszaesésének köszönhetően, az idénre tervezett profitja jelentősen a várt alatt alakulhat. A bejelentés szerint a tranzakciós üzletága világszerte nagy kihívásokkal teli környezetben működik, az elmúlt néhány hétben a befeketők bizalma erősen meggyengült a pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés