Előfizetői tartalom

Még egy gigaprojekt a Duna Pláza mögött -Minden akadály elhárult?

Portfolio
Úgy tűnik, elhárultak az akadályok a 360 fok Budapest projekt megvalósítása elől. A fejlesztő Home Center egy évvel ezelőtt hangos kampánnyal harangozta be a projektet, de fontos előkészítési feladatok - köztük a településrendezési szerződés aláírása - még váratott magára. A Duna Plaza mögötti területen a tervek szerint 2500 lakást, 250 ezer négyzetméter irodát, illetve kereskedelmi célú felületek építenének.

Arató György angyalföldi főépítész arról tájékoztatta a Napi Gazdaságot, hogy a Home Center, a XIII. kerület önkormányzata és a főváros megállapodott a Meder utcai fejlesztés feltételeiről és a településrendezési szerződés aláírása szabad utat enged a beruházásnak. A mintegy 2500 lakást, 250 ezer négyzetméter irodát, illetve kereskedelmi célú területeket magában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés