Előfizetői tartalom

"Válság-üzletágra" van szükség az ingatlanpiacon

Portfolio
Az egyik legnagyobb nemzetközi ingatlan-tanácsadó cég speciális "válság-üzletágat" indított New York-i központtal. A Savills új üzletága kifejezetten a jelenlegi válsághelyzetben bajba jutott kereskedelmi ingatlan-projektek és likviditási gondokkal küzdő, vagy csődbe jutott ingatlancégek kiszolgálására specializálódik. Minden bizonnyal sok munkánk lesz az elkövetkező időszakban - kommentálta John D Lyons, a Savills US elnök-vezérigazgatója az üzletág debütálását. "Az ügyletek komplikáltak lesznek, de New York-i irodánk tanácsadói részt vettek már az amerikai történelem legnagyobb és legbonyolultabb csőd eseteiben (az ingatlanszektorban)" - bíztatja Lyons az ügyfeleket.

A bejelentés szerint a nemzetközi csapat az USA-n kívül Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Ausztráliában nyújt majd csődeljárással, likviditás-menedzseléssel, adósságkezeléssel, értékeléssel és stratégiai tanácsadással kapcsolatos szolgáltatásokat. A amerikai lakáspiac háza tájáról kiinduló hitelpiaci válság tombolása közepette az amerikai kereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés