Előfizetői tartalom

Ultramodern kutató-fejlesztő központ nyílik Újpesten

Portfolio
Ultramodern elektrotechnikai kutató-fejlesztő központ alapkövét rakták le szerdán - október 15-én - Újpesten. A több mint 2 milliárd forintból épülő beruházás 7500 négyzetméter hasznos alapterületén irodákat és műhelyeket, 800 négyzetméterén konferencia- és oktató termeket magába foglaló épület-együttes 2010 tavaszán nyílik meg. Az EL-TECH Center Elektronikai Technológiai Központ európai színvonalú környezetet teremt a hazai elektronikai fejlesztést stratégiai célkitűzésüknek tekintő vállalkozásoknak, új magas színvonalú munkahelyeket hoz létre, támogatja a magyar elektronikai K+F tevékenységet és a felsőfokú szakember-képzést.

A létrejövő innovációs központban az elektrotechnikával foglalkozó kis- és középvállalkozások - az együttműködésben rejlő lehetőségeket is kihasználva - közösen tevékenykedhetnek s érhetnek el üzleti sikereket. Így például a nemzetközi piacra lépéshez nélkülözhetetlen - de tőkeigényes - teszteléshez és szabványmegfelelésekhez szükséges eszközöket tudják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés