Előfizetői tartalom

Masszív kényszerértékesítés az "Immoeast-Immofinanznál"

Portfolio
A pénteki hírekkel ellentétben egyelőre nem olvad össze az Immofinanz és kelet-közép-európai aktivitásokért felelős leányvállalata, az Immmoeast. Az egyesülés lehetőségét alapos vizsgálatnak vetik alá, az azonban bizonyos, hogy mindkét társaság kényszerértékesítésekre és a fejlesztési projektek drasztikus leállítására kényszerül majd - derül ki a Thomas Kleibl az új igazgatótanács szóvivőjének hétfői nyilatkozatából.

A társaságok az összeolvadás lehetőségét egyelőre vizsgálják, és csak akkor döntenek az egyesülés mellett, amennyiben az mind a részvényesek, mind a két társaság előnyére szolgál - tette hozzá Kleibl. Kleibl megerősítette továbbá, hogy a Immofinanz maradéktalanul visszafizeti az Immoeast anyavállalatnak nyújtott hitelét. Az Immoeast által nyújtott hitelből finanszírozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés