Előfizetői tartalom

Egyesül az Immoeast és az Immofinanz?

Portfolio
Osztrák lapértesülések szerint beigazolódni látszanak a korábbi pletykák az Immofinanz és az Immoeast egyesüléséről. Az Der Standard egy felügyelőbizottsági tagot idézve támasztotta alá a hírt, miszerint a felügyelő bizottság pénteken tárgyalta meg a két társaság összeolvadásának lehetőségeit. A társaságok pénteken nem kívántak reagálni a hírre, de a tervek szerint az - immár a két cég egyesüléséve létrejövő - új társaság frissen kinevezett elnöke Thomas Kleibl és a felügyelőbizottság elnöke Wolfgang Reithofer ma sajtótájékoztatót tart az ügyben. Az Immoeast korábbi vezérigazgatója, Karl Petrikovics múlt hét elején mondott le.

Az Immoeast az Immofinanz Kelet-Közép-Európára specializálódott leányvállalata, és tetemes érdekeltségekkel rendelkezik a régiós piacokon. Az elmúlt két évben a társaság Kelet-Közép-Európában rendkívül intenzív akvizíciós stratégiát folytatott, és amikor az ingatlanárak lejtmenetbe kezdtek, a társaság régiós portfoliójának több elemétől is megszabadult, köztük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés