Előfizetői tartalom

Alternatív vélemények: Fektess ingatlanba

Portfolio
A Duna House álláspontja szerint, nem teljesen helytállóak azok a napokban megjelent elemzések, melyek szerint Magyarországon nem érdemes ingatlanba fektetni. A franchise hálózat úgy véli, hogy bár az elmúlt két évben a piac vesztett korábbi dinamizmusából, az ingatlan jellemzően szolid, kevésbé hektikusan mozgó befektetési forma, amely a mostani helyzetben is biztos, és kiszámítható hozamot garantálhat, az amerikaihoz hasonló piaci válságra pedig nem kell itthon számítani.

A hazai piacon közel két éve recesszió van, miközben a környező országokban még tartott az áremelkedés, így a mostani helyzetből fellendülés következhet, míg a szomszédos országokban nagy áresés lehet. Szemben a környező, és más nyugati országok piacával, a hazai ingatlanszektor alulértékelt, az árszínvonal körülbelül a fele a román, vagy például a szlovák piacon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés