Előfizetői tartalom

Nemzetközi terjeszkedésbe kezd a Duna House - Nem import-franchise

Portfolio
Megkezdi terjeszkedését a környező országokban Magyarország egyik vezető ingatlanközvetítő-franchise hálózata, melynek első lépéseként szeptemberben elindul az irodanyitási folyamat Romániában. A Magyarországon jelenleg 101 irodával és közel 900 értékesítővel működő franchise-hálózat hosszú távon 5-600 irodát nyit meg Romániában, illetve más közép-európai országokban is vizsgálja a hálózatépítési lehetőségeket. A cél egy teljes, közép-európai ingatlanközvetítő-hálózat kialakítása. Érdekes módon a régióban nem nagyon alakultak ki erős franchise-hálózatok az ingatlanközvetítői piacon, amelyek a régiós terjeszkedést megkísérelhetik. Magyarország kivételnek számít, és erős pozíciókkal indul a régiós franchise piacokon. A nagy észak-amerikai hálózatok globális terjeszkedése ugyan dinamikus, módszereik azonban nem adaptálhatóak tökéletesen a helyi piacokra, így kevésbé sikeresek.

Bár az itthoni hálózat építése még nem zárult le teljesen, a Duna House vezetése úgy ítéli meg, hogy van hely a régióban egy nemzetközi ingatlanközvetítő hálózat kialakításának, így a Duna House első lépésként 2 millió eurós befektetést hajt végre a román piacon, a Centrál Csoporttal közösen. A rendszer semmiképpen sem nevezhető "import-franchisenak", minden nemzeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés