Előfizetői tartalom

Mi menti meg a budapesti irodapiacot? - Olcsók vagyunk, de jók!

Portfolio
London és Párizs a legkedveltebb üzleti célpontok Európában, míg az elkövetkező 5 évben Moszkva számíthat a legtöbb új vállalat betelepülésére. Budapest igen sikeresnek bizonyult az idei évben és előrelépett a 22. helyre a korábbi 23. helyről, egyedül csak Prága előz meg minket, derül ki a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó “Európai Városok Monitor 2008" éves kutatásából.

Az idei kutatás rangsorában jelentős helycserék történtek. Brüsszel a 4. helyre lépett elő a korábbi 6. helyről, így Barcelona rovására, bekerült az öt legjobb város közé. Amsterdam visszacsúszott a 6. helyre a korábbi 5. helyről, de Frankfurt továbbra is megőrizte 3. helyét. A legnagyobb előrelépés a kisebb városoknál volt tapasztalható, így Zürich a 10. helyre került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés