Előfizetői tartalom

Megáll az élet - Lezárják a fél belvárost

Portfolio
Jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani Budapesten csütörtökön és pénteken megrendezésre kerülő informális NATO-találkozó miatt. Csütörtökön és pénteken 41 delegáció részvételével tartanak tanácskozást, amely a Marriott, a Sofitel és az Intercontinental szállodában lesz, emiatt hermetikusan lezárják a belváros egy részét, az Eötvös tér - Dorottya utca - Vörösmarty tér - Váci utca - Régi posta utca - Petőfi tér - Március 15. tér által határolt szakaszon. A delegáció vonulása miatt lezárás mindkét nap érinti a a ferihegyi gyorsforgalmi utat is, illetve csütörtökön az Andrássy utat. A forgalomkorlátozások egy része már korábban életbe lép - írja a Népszabadság.

A leginkább érintettnek az V. kerület számít, teljesen lezárják október 8-án délután és október 9-én napközben a Kossuth teret, a Duna-parti szállodasor környéki utcákat, valamint a Hősök terét és környékét. Tilos lesz megállni vasárnapig a XIII. kerületben a Bessenyei utcában, október 10-ig a pesti alsó rakparton (a Garibaldi utca és a Közraktár utca között), valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés