Előfizetői tartalom

Kettős JLL siker a müncheni Expo Realon

Portfolio
A héten zajló müncheni Expo Real keretében megtartott 2008 European Property Awards díjátadón a Jones Lang LaSalle-t választották Európa Legjobb Iroda Bérbedási Ügynökségének (European Office Agency Team of the Year) és emellett immár másodízben nyerte el az Európa Legjobb Befektetési Tanácsadója (European Investment Agency Team of the Year) címet is.

Tony Horrel, a Jones Lang LaSalle Európai Tőkepiaci Részlegének vezetője a következőket nyilatkozta a díjátadóval kapcsolatban: "Ez a két díj a Jones Lang LaSalle európai piacvezető pozíciójának és a helyi, illetve határokon átnyúló bérbeadási és befektetési szakmai tapasztalatának az elismerése." A 2008 European Property Awards díjátadó a brit Property Week és a CoreNet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés