Előfizetői tartalom

Végre összefogtunk-Interjú a Budapest Business Region egyik alapítójával

Portfolio
Öt magyar ingatlanfejlesztő példa nélküli együttműködési platform megteremtésébe kezdett. A Budapest Business Region célja, hogy egységes üzleti régióként mutassa be Budapestet és a környezetében lévő gazdasági erőteret. Gulyás Kovács Gergellyel, a BBR-ben alapító tagként résztvevő DunaCity ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.

A DunaCity Budapest Kft. több ingatlanfejlesztővel közösen a Budapest Business Region (BBR) alapjainak megteremtésén dolgozik. Mi a BBR létrejöttének háttere, és mi a célja? A Budapest Business Region célja, hogy egységes üzleti régióként mutassa be nemcsak Budapestet, hanem a környezetében lévő gazdasági erőteret is. Budapest és környezete egy 3,5-4 millió fős egységes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés