Előfizetői tartalom

Új fejezetet nyit a Tűzraktár - Multifunkciós fejlesztés a kultúrközpont helyén

Portfolio
A korábban Tűzraktár néven ismert, nonprofit kultúrközpontként működő épület helyén The Gallery névre keresztelt multifunkcionális ingatlanfejlesztést valósít meg a Gestor Csoport és a BPI Hungary. A Tűzoltó utca és a Thaly Kálmán utca sarkán álló komplexumban a belső-ferencvárosi városrehabilitáció keretein belül, háromcsillagos szállodát, irodaházat és üzleteket alakít ki a fejlesztőpáros.

A projekten területén belül halad át a Klinikák metrómegállót a SOTE új egyetemi központjával összekötő gyalogos passzázs, ahol a fejlesztőpáros a tervek szerint élhető, nyüzsgő közösségi teret alakít majd ki. A sétálóutcán kávézók, éttermek üzletek várják majd 2500 nm-en a mintegy napi 10-12 ezer fős gyalogos forgalmat. A projekten belül helyet kap egy 105 szobás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés