Előfizetői tartalom

Startol a Colliers Sélect Program - Csak a prémium fér bele

Portfolio
2008. szeptember 25-én a Colliers International budapesti irodája bejelentette a kizárólag "A+" osztályú irodaépületekre összpontosító a Colliers Sélect Program indulását. A program meghatározása szerint, az A+ kategóriás irodaépület központi elhelyezkedésű, történelmi jelentőséggel bíró, részleteiben és minőségében kidolgozott épület. A Colliers Sélect Program olyan figyelemreméltó történelmi örökségnek számító épületeket foglal magában, mint például a Párisi Nagy Áruház (melyet az ORCO újít fel), a Palazzo Dorottya (amely az RDM felújítása alatt áll) és a Sofia Palota, amely Budapest Püspökének korábbi rezidenciája volt.

Az Iroda és Hotel Divízió igazgatója, Hamish Williams szerint: "A Sélect Program ügyfelei rendkívüli figyelmet fordítanak vállalatuk arculatára, amely tükröződik az általuk elfoglalt irodaépületben is. Bár a pénz komoly tényező, hatalmas érték rejlik egy történelmi épület használatában". Egyre több az A+ kategóriájú irodaház "A budapesti piac egyik legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés