Előfizetői tartalom

Végkiárusítás a Fadesanál - Most lehet venni akciósan

Portfolio
A Martinsa Fadesa sokáig tagadta, hogy csődvédelmi eljárása bármilyen hatással lenne a magyarországi leányvállalatának működésére, ezt sokan kétkedve fogadták, s úgy tűnik, a kétkedőknek lett igazuk. A Fadesa kiárusítja a magyar mellett, szinte az összes kelet-európai projektjét, s kivonul a piacról, a listán hotelek, irodák, lakások és földterületek gyakorlatilag tehát minden szerepel.

Mint ismeretes, a Martinsa Fadesa hatalmas robajjal elvesztette lába alól a talajt, s óriási finanszírozási problémái miatt csődvédelmet kért. A cég korábban a spanyol ingatlanpiaci dráma működésére gyakorolt hatásaira, bevételeinek jelentős mértékű visszaesésére a gyógyírt a Kelet-Európában megvalósítani tervezett projektektől remélte, s Románia, Bulgária, Csehország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés