Előfizetői tartalom

Megoldódnak a parkolási gondok a belvárosban?

Portfolio
A Parlament előtti Kossuth térre tervezett mélygarázs az előzetes kalkulációk szerint bruttó 6 milliárd forintos költségvetésből épül meg, legkésőbb 2010 decemberéig. A háromszintesre tervezett, 400 férőhelyes parkoló részben nyitott lesz a nagyközönség számára is. A Kossuth tér átépítéséről a 2006-os tüntetéssorozat után határozott az Országgyűlés Hivatala, a fővárosi és az V. kerületi önkormányzat. A tervek szerint a tér alatt mélygarázs és a parlament látogatóközpontja épülne meg, a felszínen pedig közpark alakítanának ki - írja a Napi Gazdaság.

Az Országgyűlés szakbizottsága nemzetbiztonsági szempontból kiemelkedő beruházásnak nyilvánította a projektet, ezt azt jelenti, hogy az októberben, a fővárosi önkormányzat által kiírandó pályázat nem a szokásos közbeszerzési, hanem nemzetbiztonsági beszerzési eljárás lesz. Ezen kizárólag nemzetbiztonsági átvilágítású, nyilvántartásba vett cégek indulhatnak. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés