Előfizetői tartalom

Keresztbe tesznek a románok a Trigránitnak?

Portfolio
Akár újabb három évet is csúszhat a Trigránit projektje Bukarestben, az Esplanada City Center megindítását ugyanis nehezíti a minisztériumok közötti vita a fejlesztés feltételeiről, valamint telek egyelőre még rendezetlen tulajdoni szerkezete, a terület ugyanis a fejlesztési minisztérium mellett több magánszemély birtokában van - írja a Napi Gazdaság.

Egyelőre nem nagyon halad a Trigránit által Bukarestbe tervezett Esplanada City Center projekt, az új városközpont projektjének megindításához ugyanis bár a szükséges kormányrendelet már elfogadták, de még nem hirdették ki, mivel a minisztériumok között újabb vita támadt a fejlesztés feltételeiről. Az Esplanada-terv előfeltétele, hogy a román pénzügyi és igazságügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés