Előfizetői tartalom

Összeomlik-e a magyar ingatlanpiac? - Mit üzen a credit crunch 2.0?

Portfolio
A világ tőkepiacain tombol a hitelpiaci válság felpörgetett 2.0-ás változata. Az elmúlt napok kijózanították a válság szelídüléséről álmodozókat, kézzelfogható közelségbe hozták az amerikai óriásbankok csúfos fiaskóját és a távoli pénzügyi és ingatlan piacokon pusztító válságot. Évszázados bankházak összeomlását, nemzetközi ingatlanfejlesztő óriások csődjét látva jogosan futkos a hátunkon a hideg: Miért ne történhetne meg a magyar ingatlanpiacon is mindez?

Az őrület egyre fokozódik. Az őrület egyre fokozódik a globális színtéren, és az ingatlanpiacok is a szűnni nem akaró pénzügyi válság terhe alatt nyögnek. Az amerikai ingatlanpiac összeomlása óta mind több európai ingatlanpiac jut ugyanerre a sorsra - kezdve a spanyol, ír és brit lakáspiaccal. A válság a lakáspiacokat rengette meg először, majd elsősorban a pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés