Előfizetői tartalom

Nem megy csődbe az ORCO - szerintük...

Portfolio
Az ORCO legfrissebb közleményében ismét cáfolja, hogy likviditási problémái lennének. Az ORCO papírjainak árfolyama az elmúlt időszakban több mint 80%-ot zuhant, ennek ellenére a cég azt állítja, hogy a közeljövőben nem lesz szüksége újabb tőkeemelésre. A társaság megerősítette korábban bejelentett eszközértékesítési szándékát, miszerint az év végéig 200 millió euró értékben szabadul meg eszközeitől. Információnk szerint az ORCO a magyarországi projekteket is árul, az Avenue Gardens lakásai egy csomagban kerületek eladásra, emellett a társaság több irodaházat is árul.

A társaság befejezte számos projekt értékesítését nemzetközi portfoliójában, melyet a DTZ decemberi értékelésének 98%-án hajtotta végre. A társaság közleménye szerint elkülönítette a szükséges tőkét a 2006 februárjában kibocsátott 1.400.000.000 cseh korona értékű kötvénycsomag visszafizetésére, és szeptember 30-ig a kötvények 78%-a visszafizetésre kerül....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés