Előfizetői tartalom

Csúszik a Margit híd lezárása? - Meddig lélegezhetünk fel?

Portfolio
Talán mégis megkönyörül a fővárosiakon az önkormányzat, s csak a csúszó Szabadság híd átadása után zárják le a jelentős forgalmat bonyolító Margit hidat a Népszabadság információ szerint. A Szabadság híd birtokba vétele ugyanis még kérdéses, szoros kapcsolatban van a négyes metró fővám téri állomásának építésével, amelyben jelentős késések vannak.

Demszky Gábor aggályosnak tartaná, ha a fővárosi hidakon egy időben rendelnének el jelentős forgalomkorlátozásokat. A főpolgármester a BRFK vezetőjének írt levelében az áll, hogy a Szabadság híd átadása előtt nem kezdődhetnek olyan munkálatok a Margit hídon, amelyek a közúti forgalom korlátozásával járnak. A Szabadság híd átadása, melyre a tervek szerint októberben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés