Előfizetői tartalom

Sínen van a soproni óriás?

Portfolio
Növekedett az esély arra, hogy tényleg valósággá váljon Sopron történetének egyik legnagyobb, mintegy félmilliárd euró (nagyjából 120 milliárd forint) értékű ingatlanfejlesztési beruházása, legalábbis ezt erősítik a felgyorsult tárgyalások a Polar International és a Businesspark Sopron Zrt. alkotta konzorcium projektjéről - írja a Napi Gazdaság.

A nagyszabású terveknek köszönhetően az Aranytó - Sopron Golden Lake - program, a Bécsbe vezető út mentén, egy több mint 90 hektáros területen, az osztrák határtól alig néhány kilométerre valósulhat meg, egy mesterségesen kialakított tó körül 250 ezer négyzetméteres beépített területen többek között ötcsillagos wellness-szálloda, kaszinó, bevásárló-, 1200 férőhelyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés