Előfizetői tartalom

Elvették a TriGránit kedvét az építéstől?

Portfolio
A TriGránit mégsem épít kongresszusi központot a Millenniumi Városközpontban, helyette inkább irodák felhúzására kerülhet sor a területen. Így továbbra sem oldódik meg Budapest gondja, s nem épül fel nagy befogadó képességű konferencia központ, bár talán végre pályára kerül a Tüskecsarnok projektje, míg a harmadik, a SYMA + SD Kft. által megvalósítani kívánt lehetséges beruházásra egyelőre a zuglói önkormányzat nem adta áldását - írja a Napi Gazdaság.

Mégsem lesz kongresszusi központ a Millenniumi Városközpontban, a TriGránit Zrt. múlt heti igazgatósági ülésén a társaság úgy foglalt állást, hogy a központ területét áttervezik, s vélhetően irodakomplexum épülhet a helyén. A döntés oka, hogy ez utóbbi vélhetően jóval magasabb megtérülést biztosít majd, mint a kongresszusi központ projekt, még akkor is, ha a TriGránit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés