Előfizetői tartalom

Még több hipermarket és pláza önti el a belvárost?

Portfolio
Töretlenül tombol a plázaláz Budapesten és vidéken. A bevásárlóközpont-fejlesztési roham a hipermarketláncok tulajdonosait is magával ragadta, így a városszéli "big box"-októl kissé elfordulva immár a belvárosra, a tömegközlekedési csomópontokra koncentrálnak, ahol akár már 200 négyzetméteres, ámde kifinomultabb külsőt öltő üzleteket telepítenek - írja a Napi Gazdaság.

Tavaly öt, ebben az évben két bevásárlóközponttal bővült a magyarországi plázakínálat, a Bevásárlóközpontok Országos Szövetségének adatai szerint 2008-ban országszerte már 69 működik. Tavaly az egyelőre csak nagyon halványan teljesítő budapesti Arena Plaza mellett négy vidéki kereskedelmi centrumot adtak át, ebben az évben pedig még egy kereskedelmi központtal,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés