Előfizetői tartalom

Budapest 2020-ban: a jövő házai

Portfolio
Milyenek lesznek a jövő irodaházai? Mitől lesz egy épület jó 2020-ban, és mi motiválja majd a bérlőket? Hogy rendeződhet át Budapest irodapiaca, hol alakulhatnak ki új centrumok és irodafolyosók? Mik lesznek a főbb ingatlanfejlesztői stratégiák, és milyen új költségcsökkentési eszközöket tud majd nyújtani egy jó épület. A jövő irodaházairól Hajnal István, a Biggeorge’s-NV Zrt. vezérigazgatója mondta el vízióját a REsource-nak.

Fejlesztőként - versenytársainkkal együtt - most tervezgetjük, építjük azokat az irodaházakat, amelyekbe a bérlők 2010 körül költözhetnek be, hiszen a megvalósíthatósági tervtől az átadásig az irodapiacon reálisan két-három év is eltelik. Ezek a most tervezett, 2010 körül átadandó házak 2020-ban új kihívásokkal fognak szembesülni: ahogyan mi most azon vagyunk, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés