Előfizetői tartalom

Elöntik a kínaiak az országot!

Portfolio
Kínai delegáció térképezi fel a napokban a kereskedelmi és befektetési lehetőségeket Magyarországon. A kínai üzletemberek Magyarországra érkezésének egyik oka, hogy részt vesznek a ma nyíló 122. Budapesti Nemzetközi Vásáron. A látogatás másik apropóját az adja, hogy a kínai vállalatok európai uniós képviseletét jövő évtől az Ázsia Centerben hamarosan induló China Brand Trade Center (CBTC) látja el. A CBTC-t a kínai termékek európai hídfőállásának szánják, működésének alapkövét éppen az Ázsia Center rakta le, lendületet adva a kétoldalú kereskedelmi kapcsolatoknak - írja a Világgazdaság. Az Ázsia Center üzemeltetőnek állítása szerint a 135 ezer négyzetméteres létesítményben már nincs kiadható terület, ezért már csak a bérbeadott üzletek minőségi cseréjével foglalkoznak.

Az Ázsia Center (AC) öt éve, a térségben elsőként, és a mai napig egyedülálló módon üzlethelyiségeket és kereskedelemfejlesztési bemutatótermeket alakított ki kínai vállalatok számára, így a komplexum mintegy 500 bérlőijének lehetősége nyílik a régió kereskedőinek bemutatni termékeiket. Az Ázsia Centerben folyamatosan bővül a külföldi látogatók száma, elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés