Előfizetői tartalom

Mégsem megtörhetetlen az amerikai nép ereje? - Lesz-e valamikor az?

Portfolio
Az amerikai nép megtörhetetlen erejét szimbolizáló felhőkarcoló együttes, úgy tűnik mégis megtört, legalábbis borzasztóan lassan halad az építése. Az eredeti elképzelés szerint hét évvel a terrortámadás után fel kellett volna épülnie az ikertornyok helyére tervezett komplexumnak, de jelenleg még csak egy 60 méteres mély gödör tátong a helyén. Felépülése mellett azonban a későbbi sorsa is kérdéses, elképzelhető, hogy csak üresen meredhet az ég felé - írja a Világgazdaság.

Nem nagyon épül a hét évvel ezelőtti New York-i terrortámadásban lerombolt Világkereskedelmi Központ helyére tervezett 541 méter magasságú Szabadság torony. Egyelőre a látványos újjászületés helyett látványos kudarc jellemzi a helyzetet, a torony helyén egyelőre csupán egy hatvan méter mély gödör tátong. A világ leghíresebb építési telkének kikiáltott Ground Zérón...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés