Előfizetői tartalom

Már nem "zöldül" London

Portfolio
Bár Nyugat-Európában köztudottan egyre nagyobb szerep jut a környezettudatosságnak, a gazdasági nehézségek könnyen a háttérbe szorították még Londonban is a környezetvédelmi ambíciókat, s az irodaválasztást illetően megkérdezett cégek vezetői az utolsó helyre sorolták a "zöld" program fontosságát, mint döntési szempontot - írja a PropertyEU.

London sem sokkal jobb, mint Budapest, legalábbis ami a bérlői irodaválasztási szempontok között, a környezettudatosság elfoglalt helyét illeti. A legfontosabb tényezőnek a bérleti díj számított az új irodahelyek megszerzésénél London központi részén, míg az energia hatékonyság és a "zöld" tényező csupán az utolsó helyet szerezte meg. A Knight Frank’s Central London...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés