Előfizetői tartalom

Le a falfirkákkal!

Portfolio
A Szeretem Budapestet Mozgalom és Budapest Városarculati Tanácsnoki Irodája kezdeményezésében és koordinációjával, 2008. szeptember 19-én nagyszabású rendrakás veszi kezdetét az ország főutcáján. A decemberig tartó intenzív akciósorozat folyamán a rendkívül szennyezett pesti és budai Belváros főútja és a Nagykörút-budai körút térségének falfirka-mentesítése, azaz 250 társasház és mintegy 800 üzletportál szennyezettségének eltüntetése a cél.

A falfirka ismertetőjegyei, hogy néhány betűből, szófoszlányból, jelből álló "rongálás", ahol a szándék csupán a birtoklás-, a területhatár jelölése, a rivális firkáló felülírása, a megjelenni vágyás megnyilvánulása. A falfirkát lehetőség szerint minél előbb le kell tisztítani, el kell tüntetni, hogy a további rongálásokat meg lehessen előzni. A folyamatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés