Előfizetői tartalom

Gyászos eredmény, már alig van profit az ingatlanpiacon

Portfolio
Az ingatlanpiaci nehézségek hatására, elsősorban az eladási aktivitás csökkenése miatt jelentősen romlottak a CB Richard Ellis ez évi második negyedéves eredményei. A cég nettó eredménye a tavalyi azonos időszak 141 milliós teljesítményéhez képest, most csak 16,6 millió dolláros nyereséget tudott felmutatni, ami majdnem 90%-os visszaesést jelent. A jövőre nézve az egyedüli biztató tény talán az outsourcing üzletág bevételének növekedése lehet. MI A HELYZET AZ INGATLANPIACON? - A Portfolio.hu Klubban megtudhatod!

A CB Richard Ellis (CBRE) 2008 második negyedében 1,3 milliárdos bevételt és 16,6 millió dolláros nettó eredményt ért el, szemben a 2007. évi második negyedév 1,5 milliárdos bevételével és 141 millió dolláros nettó eredményével. A pénzügyi eredmények csökkenése elsősorban a jelentősen visszaesett eladási aktivitás miatt következett be: a hitelpiac Egyesült Államokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés