Előfizetői tartalom

Még mindig nincs vége... - Az áraknak tovább kell zuhannia!

Portfolio
Az európai kereskedelmi ingatlanpiacoknak úgy tűnik további kemény árzuhanásokat kell elszenvednie a stabilizálódás eléréséhez. A hagyományosan rendkívül aktív ír és brit befektetési ingatlanpiac szinte megdermedt, ugyanakkor a vevők és eladók elvárásai továbbra sem egyeznek, ami teljes holtpontra juttathatja a piacot - derül kia CB Richard Ellis nemzetközi ingatlantanácsadó cég ír befektetési ingatlanpiac piacot érintő tanulmányából.

2008 harmadik negyedévében az ír befektetési ingatlanpiac teljes mozdulatlanságba dermedt , ugyanakkor a kereskedelmi ingatlanpiacnak további árzuhanást kell még elszenvednie, mielőtt stabilizálódik a helyzet, és újra eljön a tranzakciók ideje- véli a CB Richard Ellis. A tanácsadó a befektetési tranzakciók teljes hiányát credit crunch szorításán túl a tovább romló gazdaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés