Előfizetői tartalom

Túlélte a Megyeri híd...

Portfolio
A hétvégén lezajlott sikeres terhelési próbát követően, a héten elkezdődhet a Megyeri híd műszaki átadása, így szeptember végén, október elején adhatják át a hidat. Vélhetően azonban megnyitása nem veszi majd le a terheket a lezárandó Margit híd miatt hatalmas forgalomra számító Árpád hídról, így csak kevéssé lesz képes enyhíteni ez utóbbi híd és az autósok megpróbáltatásait.

Túl van a terheléses próbán az M0-s hídja, melynek építését 2006-ban kezdte meg a Hídépítő Zrt., így műszakilag semmi akadálya a Megyeri híd őszi átadásának. 42, homokkal megrakott, egyenként 43 tonnás kamion segítségével végezték el a tesztet, s az eredmény meggyőző, a híd kevesebb, mint fél métert hajlott meg, mikor a legtöbb teherautó állt rajta, s ez még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés