Előfizetői tartalom

Terjed a city-logisztika

Portfolio
Újabb 23 000 nm-rel bővül a Dél-pesti Üzleti Park, amely az első és második együttesen ütem elkészültével összesen 50 000 nm-en kínál majd raktározásra és irodai funkciók ellátására alkalmas területeket. Az új egység közel 60 %-a már a tervezés szakaszában kiadásra került, az első fázisban átadott épületek pedig 100 %-os kihasználtsággal működnek. Az üzleti park egy un. city-logisztikai központ, amely központi elhelyezkedése miatt a városi logisztika lebonyolítását egyszerűsíti. Budapest nem bővelkedik a városközponthoz közel eső logisztikai létesítményekben, pedig a koncepció a tapasztalatok szerint meglehetősen sikeres. A várakozások szerint a közeljövőben egyre több logisztikai fejlesztés esik majd ebbe a kategóriába Budapesten.

A Dél-pesti Üzleti Park sikeres átadását követően a fejlesztő WING a 2008 tavaszán megvásárolt szomszédos, közel 4,3 hektáros telken további 23 000 nm raktár és irodaterületet épít Dél-pesti Üzleti Park II. néven. A IX. kerület Dél-pesti Üzleti Park I és II együttesen 50 000 nm-en kínál raktározásra és irodai funkciók ellátására alkalmas területeket. Az új fejlesztés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés