Előfizetői tartalom

Újabb tervek a MotoGP-pálya kapcsán

Portfolio
A MotoGP-pálya megépítése, valamint több hotel, golfpálya és egy üdülőfalu kialakítása mellett jelentős közműfejlesztést is végrehajt Sávolyon a spanyol Sedesa - tudta meg a Világgazdaság. Sedesa jelentős fejlesztéseket tervez a térségben, a már tervezési szakaszban lévő projektek keretében is 40 milliárd forintot ruháznak be, összességében pedig mintegy 80 millió eurót költenének a létesítményre.

A Sedesda Sávoly önkormányzatával közös projekt keretében építi meg a község szennyvízhálózatát, mintegy 360 millió forintos beruházás keretében, amelyhez Sávoly vezetése pályázati pénzek bevonását is tervezi. A Sedesa emellett saját beruházásban szennyvíztisztító telepert is épít. A spanyol társaság már korábban bejelentette többek között egy logisztikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés