Előfizetői tartalom

Új társigazgató a JLL tőkepiaci részlegén

Portfolio
A Jones Lang LaSalle budapesti irodájának tőkepiaci részlegének társigazgatójává léptették elő Benjamin Perez-Ellischewitz-et. Mr. Perez-Ellischewitz az európai és ázsiai banki szektorban, a JPMorgan-nél eltöltött több év szakmai tapasztalat után csatlakozott a Jones Lang LaSalle-hoz 2007 márciusában. Azóta több nagy volumenű irodapiaci projekten dolgozott, többek közt a Park Atrium, a RiverLoft és a Bank Center megbízásain, továbbá kiskereskedelmi, logisztikai és telek akvizíciókban is részt vett.

Benjamin MSc diplomáját a franciaországi ESC Rouen Business School of Management-nél szerezte, majd a Fontainebleau-i INSEAD egyetemén szerzett MBA-t. Jelenleg a Property Investment University of Reading hallgatója.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés