Előfizetői tartalom

Jövőre startol az Árkád Szegeden

Portfolio
A tervek szerint 2009 márciusában startolhat a szegedi Árkád építése. A 70-100 millió eurós beruházással épülő bevásárlóközpont kivitelezése 2010 őszére fejeződhet be, és mintegy 35 ezer négyzetméteres bérbe adható területet kínál majd három épületszinten. Az új Árkád a Szegedi Kenderfonó épületegyüttes területén valósul meg, és az építéssel párhuzamosan több, részben műemléki védelem alatt álló épületet felújít a majd beruházó - adja hírül az MTI.

Az szegedi Árkád az ötödik magyarországi ECE bevásárlóközpont, a cég a budapesti Örs vezér téren, Győrben és Pécsen rendelkezik működő bevásárlóközponttal, illetve Debrecenben egy kivitelezés alatt álló projekttel (Fórum bevásárlóközpont). Az építtető Einkaufs-Center Szeged GmbH ügyvezetője, Christoph Augustin, elmondta, hogy a cég már több mint két éve készíti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés