Előfizetői tartalom

Az oroszoknak nem megy egyedül?

Portfolio
Oroszországról az a hír járja, hogy veszélyes terep. Az ingatlanfejlesztés itt drága és kockázatosa mulatság, még a nagy nemzetközi szereplők is félve nyúlnak az orosz piachoz, hiszen nem szokványos üzletről van szó. A piac egyes szegmenseiben szinte egyeduralkodók a hazai szereplők, ellenben van olyan terület is, amellyel még a piacvezető orosz óriások egyedül nem birkóznak meg. Itt van például Szocsi, amely a 2014-es téli olimpiai játékoknak ad majd otthont, és amely monumentális fejlesztéseket igényel még a felkészülési időszakban.

Az orosz ingatlanpiacot sajátosságai miatt még a hazai fejlesztők dominálják, különösen az olyan speciális helyismeretet igénylő szegmenseket, mint a lakóingatlan piac. Oroszország nyaktörő terep a külföldi ingatlan befektetők számára, de a hatalmas piaci potenciál miatt így is rengeteg külföldi fejlesztő jelent meg az országban. A külföldi szereplők hagyományosan a kereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés