Előfizetői tartalom

Küszöbön az afrikai sikersztori

Portfolio
Marokkó és Egyiptom a világ turizmusának kedvelt célpontjainak számítanak, s immár 10 éve folyamatos növekedésnek örülhetnek, s ez a fejlődés várhatóan kedvező hatással jár majd az előbb említett országok ingatlanpiacára is. Marokkó iránt például nagyon megnövekedett az érdeklődés, különösen a fejlődő állom iránt nagy reményeket táplálók körében. A statisztikák szerint például az Egyesült Királyságból érkező befektetők afrikai vásárlásainak egy negyedét ebben Marokkóban bonyolították le, az országon belül is különösen nagy figyelmet fordítva Costa Vista-nak.

Marokkóban bonyolítják le az afrikai ingatlan-adásvételek többségét, melynek oka, egyrészt, hogy a média különleges figyelmet szentel az országnak, másrészt a sikerhez a kormányzat is jelentősen hozzájárult, nyilvánosságra hozta ugyanis terveit az infrastruktúra és a gazdaság fejlesztésére vonatkozóan,ami pozitívan hatott a turizmusra, s ami magával húzta az ingatlanpiacot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés