Előfizetői tartalom

Megváltást váró utak a Dél-Alföldön

Portfolio
A térségi közlekedés szempontjából fontos négyszámjegyű utak felújítása kezdődhet meg hamarosan a Dél-Alföldön, 52 kilométer hosszan, több mint 2,4 milliárd forintos európai uniós támogatással. A mai napon aláírták ugyanis a Bács-Kiskun megyei Kalocsa központját Kiskörös városközpontjával összekötő út felújításáról szóló támogatási szerződést. De ugyanígy pecsét kerül Békés megyében a Körösladány-Gyomaendrőd, az Okány-Vésztő, a Zsadány-Okány, valamint az ország egyik legfontosabb dinnyeszállító útvonalának számító Kevermes-Medgyesegyháza-Orosháza összekötő út felújítását lehetővé tévő szerződésekre is - az Új Magyarország Fejlesztési Terv részeként.

Legalább annyira rossz állapotú, mint amennyire nagy forgalmú útszakaszokról van szó, az érintett települések lakói érthetően régóta várják, hogy 52 kilométer hosszan végre elkezdődhessenek a tervek szerint a jövő év szeptemberére véget érő munkálatok. Több szempontból is fontos a 4429. számú, Kevermes-Medgyesháza-Orosháza összekötő út felújítása, amelyre 2009...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés