Előfizetői tartalom

Hagyományos pesti piac, HACCP-vel - Átadták az új Garay piacot

Portfolio
Tegnap hivatalosan is átadták az új Garay piacot. A piacot a lakásokat és egyéb üzleteket is magában foglaló Garay-ház pinceszintjén alakították ki nyolcezer négyzetméteren. A piactéren 99 százalékban ugyanazok a kiskereskedők árulnak, mint a régi standokon, de ezúttal üvegkupola alatt, légkondicionált térben, hat mozgólépcsővel és 26 lifttel, HACCP-rendszer szerint kialakított modern csarnokban - írja a Népszabadság.

A piac az önkormányzati tulajdonban van, és -ahogy az átadón elhangzott- ez az első új építésű piaccsarnok az uniós csatlakozás óta, és így egyetlen, amely maradéktalanul megfelel a közösségi szabványoknak. Hunvald György polgármester elmondta, hogy a bérleti díjakat az önkormányzat szándékosan alacsonyan tartja, így a piac Garay az olcsóbb helyek közé tartozik. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés